Algemene informatie over verhuur garageboxen

Locatie

Ons complex met garageboxen is te gebruiken als bedrijf – en opslagruimte is gelegen aan de Zuidersluisweg 69 te Lelystad op bedrijventerein Noordersluis.

Beveiliging en 24/7 toegang

De garageboxen liggen op een zeer goed beveiligd en afgesloten terrein wat uitsluitend toegankelijk is voor bevoegden, dit 24 uur per dag. Er is camera- en toegangsbeveiliging en hekwerk met schrikdraad. Het terrein is ‘s avonds goed verlicht. Kortom, uw eigendommen, voorraad en bedrijfsmaterieel zijn veilig bij ons.

De garageboxen

De garageboxen zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting p 16a gezekerd, elektrische overheaddeur met afstandsbediening, uitgebreid alarmsysteem, vloercoating, 3x wandcontactdoos, LED verlichting, een eigen brievenbus en bedrijfs vestigingsadres.

Gebruikersmogelijkheden

De garageboxen variëren in grootte van 18m2 tot 48 m2 en zijn perfect te gebruiken voor opslag, stalling van goederen of werkruimte. De toepassingsmogelijkheden zijn oneindig, uiteraard met in achtneming van het vigerende bestemmingsplan en de huisregels. Laden en lossen is eenvoudig: je rijdt met jouw auto, bestelbus en aanhanger to aan jouw garagebox.

Sanitaire voorzieningen.

Er zijn centrale sanitaire voorzieningen.

Service- en energiekosten

Er worden maandelijkse servicekosten doorbelast. Hiervoor wordt het dagelijkse onderhoud verzorgd. U heeft nergens omkijken naar. Voor uw energieaansluiting en eigen verbruik wordt een maandelijks verrekenbaar voorschot doorbelast.

Huurperiode

De minimale huurperiode is 6 maanden met een opzegtermijn van 1 maand. Heeft u de ruimte tijdelijk nodig? Speciaal voor korte termijn of nood opslag hebben wij een beperkt aan garageboxen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Betaling

De betaling vindt maandelijks plaats middels een automatisch incasso.

Bedrijfs- & opslagruimte

Zuidersluisweg 69A
8243RC Lelystad

Kantoren & bedrijfsruimte

Bolderweg 43
8243RD Lelystad